Kuulumisia: syntymäpäivät ja B-linja

On taas hetki mennyt edellisestä blogipostauksestani. Minulla on suhteellisen työntäyteinen kevät, sillä olen täyttänyt lukujärjestykseni monilla eri kursseilla. Yritän ensimmäisen vuoden aikana saada tehdyksi kaikki pakolliset kieliopinnot, jotta pystyn keskittymään paremmin musiikin opintoihin muina vuosina, joten siksi teen tällä hetkellä ruotsin ja viestinnän kursseja. Samalla meillä on tänä keväänä opettajakorkeakoulun opintoja sekä muusikon yrittäjyyskurssi, jotka vievät oman aikansa. Tähän päälle tulee vielä musiikin opintoja, jotka ovat alkaneet jo syksyllä ja jatkuvat kevään loppuun, joten tästä syystä viikkoni menevät nopeasti, sillä tekemistä on paljon. Ensi viikon perjantaina minulla alkaa myös näyttämöilmaisun tutkinnon osa, jonka teen Gradian kautta. Tästä kerron lisää myöhemmin, kunhan kurssi alkaa.

Syntymäpäivälahjoja: Guessin toilettilaukku, Sol De Janeiron kuorinta-aine, Haut-Ségalan vaniljaöljy, Kuukorennon unisieppari sekä Swarovskin Apple Watchin kellotaulun kehikko

Minulla oli viime kuussa 29-vuotissyntymäpäiväni, jota juhlistin sekä ystävieni että perheeni kanssa. Ystävieni kanssa menin Helsinkiin Thai Vegan Kitcheniin syömään ja tilasimme ison kasan ruokaa, sillä olin pitkästä aikaa ravintolassa, jossa voin syödä mitä tahansa miettimättä sitä, että onko ruoka vegaanista vai ei. Sain myös ihania lahjoja ystäviltäni. Perheeni kanssa juhlistimme viikonloppuna minun ja J:n syntymäpäiviä Orimattilassa ja sain heiltäkin pari toivelahjaa. Illalla menimme J:n kanssa Lahteen El Toroon syömään, sillä juhlistimme syntymäpäiviemme lisäksi vuosipäiväämme. El Toroon on tullut vegaanisia annoksia, joka on mielestäni todella hieno uudistus ottaen huomioon, että El Toro on profiloitunut hyvin vahvasti pihviravintolaksi.

El Toron vegaaniannokset

Ystävänpäivänä J tuli viideksi päiväksi luokseni Jyväskylään, sillä hänen työpaikkansa oli lakossa. Kävimme ystävänpäivänä lähisalilla ja seuraavana päivänä minulla oli ensimmäisen vuoden näyttö, jossa päätettiin pääsenkö B- vai C-linjalle. B-linja on instrumenttiopettajan linja ja C-linja on musiikin ohjaajan linja. Pääsin B-linjalle, jonne halusinkin ja pääsin eroon näytön aiheuttamasta stressistä. Kiertelimme J:n kanssa kauppoja ja kirpputoreja sinä aikana kun hän oli täällä ja löysimmekin muutamia asioita, joita oli ollut ostoslistallani. Kirpputoreilta löytyi myös muutamia vaatteita, jotka tulevat kyllä tarpeeseen.

Kirpputorilöytöjä

Hiihtolomalla olin koko viikon töissä maanantaita ja sunnuntaita lukuun ottamatta ja siivosin Orimattilassa koko asuntomme, sillä J oli työmatkalla Karibialla ja halusin, että hän pääsee reissusta suoraan puhtaaseen kotiin. Oli kiva olla myös Lumin ja Edenin vahtina pitkästä aikaa, vaikka kotona olikin hieman yksinäistä ilman J:tä. Nyt odotan vain kesälomaa, sillä silloin pääsen olemaan täysipäiväisesti Orimattilassa J:n ja lemmikkiemme kanssa. Olen nauttinut myös todella paljon siitä, että päivät alkavat olla valoisampia ja linnut laulavat yhä kovempaa. 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava hiihtoloma!

-Lauluope Nella

Spring will come and so will happiness. Hold on. Life will get warmer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *